Open dagen, rondleidingen, kindermiddagen, werkochtenden… genoeg redenen voor een bezoekje!

IMG_4125

De Costerustuin is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Gedurende het hele tuinjaar organiseren de vrijwilligers bovendien verschillende activiteiten, zodat een breed publiek de weg naar de tuin weet te vinden.

Thematische rondleidingen vinden verspreid door het jaar plaats, soms in combinatie met een High Tea. Klik hier voor meer over de rondleidingen.

De open dagen tonen de tuin in volle glorie, hebben een educatief karakter en zijn aantrekkelijk voor jong en oud. Klik hier voor meer over de open dagen.

Op de werkochtenden, afwisselend op vrijdag of zaterdag, verzorgt de groep vrijwilligers het tuinonderhoud. De tuin is dan in vol bedrijf en in alle hoeken komt u tuinierende mensen tegen! IMG_4143_smTussendoor hebben zij vast wel even tijd om vragen te beantwoorden over een specifieke plant, struik of boom. Klik hier voor meer over de werkochtenden.

De Evenementenagenda op deze website biedt het overzicht van rondleidingen, workshops, werkochtenden en andere activiteiten. Het kan altijd gebeuren dat er extra data worden tussengevoegd, dus check de pagina regelmatig! Klik hier voor de evenementen voor dit jaar.

Voor meer fotografie en actualiteiten van de Costerustuin en onze vrijwilligers kunt u altijd terecht op onze Facebookpagina – klik hier of onze Instagram-pagina – klik hier (pagina’s openen in een nieuw tabblad van uw browser). U vindt alle sociale media icoontjes altijd rechtsboven en -onder op deze site. Likes zijn welkom!