Costerustuin High Tea

Proef de planten tijdens de Costerustuin High Tea

Hoe smaakt een Paardenbloem? Tijdens de High Tea op zondag 29 mei kunt u het proeven! Ellen Brandligt serveert dan de lekkerste hapjes waarin bloemen en planten zijn verwerkt. Deze activiteit begint om 14.30 uur met een kruidenrondleiding door de Costerustuin, waarbij verteld wordt over de bijzondere eigenschappen van diverse planten. Daarna wordt de High Tea in de tuin geserveerd en proeft u planten die eerder zijn besproken.

Ellen Brandligt combineert bij deze High Tea haar passie voor kruiden en hun medicinale werking met haar hobby om de bijzondere smaken van kruiden te verwerken tot hapjes uit de natuur.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelden is verplicht via [email protected] of tel 035 6240339. Kosten: € 10,00.

De Costerustuin is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Gedurende het hele tuinjaar organiseren de vrijwilligers bovendien verschillende activiteiten, zodat een breed publiek de weg naar de tuin weet te vinden. Thematische rondleidingen vinden verspreid door het jaar plaats, soms in combinatie met een High Tea.

Klik op onze Activiteitenpagina voor een overzicht van wat de Costerustuin door het jaar heen te bieden heeft: https://costerustuin.nl/activiteiten/

Vergelijkbare berichten